Radiosuunnistusta keväällä, kesällä ja syksyllä. Rastit on ovelia kuin ketut. Kettuja metsästetään radiovastaanottimien avulla.

Laji Radiosuunnistus ja ardf
Kotipaikka <ei asetettu>
Jäseniä 21 (Pelaajalista)
Kimmo, profiilikuva
Kimmo

Huomio ! Ne jotka vielä empivät osallistumistaan MM-kisoihin Korean olympiamaisemissa, on aika tehdä alustavia päätöksiä. Mikäli arvelet osallistuvasi matkaan, niin ole välittömästi yhteydessä minuun oh2jku(miuku)sral(piste)fi. Koska ilmoittautumiset tehdään keskitetysti niin kisaajien kuin vierailijoidenkin osalta. Ilmoittautumisaika menee umpeen piakkoin, joten odotan vastauksia pari viikkoa.

Annika, profiilikuva
Annika

Kurkku sen verran kipeänä, että täytyy jättää väliin.

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Kimmo Lehtosaari, oh2jku@sral.fi, +358-400-806592

Harjoituksia pyritään järjestämään pääkaupunkiseudun lähialueilla vähintään kerran kuukaudessa. Harjoitusmaastoina toimii mm. Helsingissä Paloheinän ulkoilualue ja Kivikko, Espoossa keskuspuisto sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Suomusjärvi.

 

Harjoituksissa sinulla on hyvä olla ulkoiluvarusteet, kompassi ja kynä.

Harjoitukset soveltuvat hyvin vanhoille konkareille ja uusille aloittelijoille. Harjoituksen järjestäjiltä saa tarvittaessa alueen kartan. Muutamia vastaanottimia lainattavissa, jos ei omaa satu olemaan.

Rastit äänessä kolme tuntia. Rasti "MO" käynnissä lähtöpaikan läheisyydessä noin puoli tuntia aikaisemmin ja sammutetaan ennen lähtöä.

- 5 Rastia

- Rastit vähintään 400m lähdöstä.

- Rastit vähintään 400m maalista.

- Rastiväli vähintään 400m.

- Rastilippu noin 0,5m maanpinnasta.

- Rastileimasimet joilla kuitataan käynti rastilla.

 

Mikäli kaikki eivät ole tulleet metsästä takaisin määräaikaan mennessä käynnistetään rasti "MO" jatkuvalla annolla maalipaikan läheisyyteen.